Eénmalig voedingsadvies

Wanneer je kiest voor een éénmalig voedingsadvies, maken wij een afspraak voor een adviesgesprek. Dit kan bij jou thuis plaatsvinden of bij Voedingspraktijk Gouwe. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je van mij een leeg eetdagboek en een vragenlijst toegestuurd. Het eetdagboek vul je voor een aantal dagen in en stuur je ongeveer een week voor het adviesgesprek naar mij op samen met de ingevulde vragenlijst. Het is belangrijk dat je zowel het eetdagboek als de vragenlijst zo eerlijk mogelijk invult. Alleen dan kan ik je een goed advies geven. Het gaat hierbij niet om goed of fout, maar om samen te kijken hoe we je eetpatroon zo kunnen aanpassen dat jij je er lekker bij voelt en dat je ook nog je gewenste doelen behaald.

Tijdens het adviesgesprek bespreken we je huidige eetpatroon aan de hand van jouw ingevulde eetdagboek en de vragenlijst. Daarnaast krijg je van mij achtergrondinformatie, tips en advies over wat je nog kunt veranderen. Hier ga je dan zelf mee aan de slag. Wil je alsnog begeleiding, dan is dat geen probleem. Je kunt altijd een afspraak maken voor één of meer vervolggesprekken. Wanneer je binnen 3 maanden na het éénmalige voedingsadvies besluit om een afspraak te maken voor een vervolggesprek, krijg je op het eerste vervolggesprek € 5,00 korting.

Het adviesgesprek duurt ongeveer 60 minuten. Na het gesprek ontvang je van mij via e-mail een verslag met daarin de belangrijkste punten die we hebben besproken en een voedingsadvies. Een eventueel vervolggesprek duurt circa 25 minuten. Ook hiervan ontvang je na afloop een verslag.

De kosten voor een éénmalig voedingsadvies bedragen € 50

De kosten voor een vervolggesprek bedragen € 25

Dit is inclusief de voorbereiding en uitwerking in een verslag.