Persoonlijk begeleidingstraject

Wanneer je kiest voor een persoonlijk begeleidingstraject starten we met een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je van mij een leeg eetdagboek en een uitgebreide vragenlijst. Je vult het eetdagboek voor een aantal dagen in en voorafgaand aan ons gesprek stuur je dit, samen met de ingevulde vragenlijst, naar mij op. Ter voorbereiding op ons gesprek neem ik die informatie door. Het is belangrijk om het eetdagboek en de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen. Alleen dan kan ik je een goed advies geven.

Tijdens het intakegesprek bespreken we je huidige voedingspatroon en kijken we naar wat je wilt bereiken. Samen bepalen we je doel(en) en het traject ernaartoe. Daarna maken we afspraken voor de vervolggesprekken. In deze gesprekken kijken we steeds hoe het tot nu toe gaat, we bespreken waar je tegenaan loopt en wat je hieraan kunt doen of wat je hiervoor nodig hebt. Ook geef ik je achtergrondinformatie over voeding en gezond eten zodat je weet waar je mee bezig bent. Daarnaast geef ik je tips, praktische adviezen en eventueel opdrachten. Hierbij zal ik ook tips geven om meer (of anders) te bewegen en besteed ik aandacht aan ontspanning. Omdat de gesprekken bij jou thuis plaats vinden, kunnen we (indien gewenst) ook meteen de inhoud van je koelkast en voorraadkast bespreken.

Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. De vervolggesprekken duren circa 25 minuten. Na ieder gesprek ontvang je van mij via e-mail een verslag met daarin de hoofdlijnen van hetgeen we hebben besproken.

Het basis begeleidingstraject bestaat uit een intake en drie vervolggesprekken.Na die vervolggesprekken kun je altijd besluiten om nog losse gesprekken bij te kopen.

De kosten voor een basis begeleidingstraject zijn € 105

De kosten voor een los vervolggesprek bedragen € 25

Dit is inclusief de voorbereiding en de uitwerking in een verslag.